+
Bezárás Menü
0°C
2023. szeptember 25.
Eufrozina, Kende
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
A város ajándékával érkezett a polgármester

A város ajándékával érkezett a polgármester

Folytatódott – és az idei évre lezárult – a bonyhádi babacsomagok átadása. Ezúttal is személyesen gratulált a családoknak Filóné Ferencz Ibolya polgármester, aki csodaszép kisbabáknak adhatta át a város ajándékát. Idén összesen 42 családhoz látogathatott el ebből az apropóból.

Az idei év utolsó babacsomagjait vitte el a családoknak Filóné Ferencz Ibolya szerdán. Összesen 14 kisgyermek részesült a város egyedi ajándékában, 13-nak személyesen adhatta át a polgármester a mustársárga színű BoRóka paplant és párnát. Mindenhol örömmel fogadták a városvezetőt, aki kezdeményezője volt a Bonyhádi Babacsomag létrejöttének. – Egy újszülött a városnak is fontos, hiszen ilyenkor egy újabb ifjú bonyhádival gazdagodik közösségünk, aki remélhetőleg hosszú évtizedeken át tekinti majd otthonának Bonyhádot – vélekedett Filóné Ferencz Ibolya. Majd hozzátette, az önkormányzat egyik legfontosabb feladata segíteni ezt a folyamatot, és ezáltal az itt élő családokat. – A támogatás sokféle: fejlesztéseket valósítunk meg, új bölcsődei férőhelyeket biztosítunk, óvodákat újítunk fel, közösségi és játszótereket alakítunk ki. Mindezt annak érdekében tesszük, hogy még szerethetőbb és élhetőbb hely legyen Bonyhád. A település fejlődését szolgáló fejlesztések mellett – folytatta – a szimbolikus kezdeményezések is legalább ilyen hangsúlyosak. Ezért indítottuk el évekkel ezelőtt az életfa programot, és ezért vezettük be idéntől a babacsomagot, amellyel valamennyi újszülöttet és gyermeket vállaló családot megajándékozunk. Remek ötletnek tartották a fiatalok a város vezetésének kezdeményezését, legalább annyira népszerű már a babacsomag, mint az életfa program, amely valamennyi beszélgetés során felmerült témaként. „Nagyon jó érzés szülőnek lenni!” – ez a mondat többször is elhangzott az ajándékok átadása során. Voltak, akik már többször is átélték a pillanatot, hogy világra jött a kisbabájuk. Filóné Ferencz Ibolya mindenekelőtt jó egészséget kívánt valamennyi családnak, továbbá azt, hogy szeretetben neveljék fel az ifjú bonyhádi polgárokat. Arról biztosította a szülőket, hogy mindig számíthatnak az önkormányzat segítségére. Ő pedig azt kérte tőlük, hogy ha még nem tették volna, jelentkezzenek az életfa programra.

Tüneményes babák

Szerdán Illés Milán, Szeifert Léna, Sárközi Elián Márió, Takács Dalma, Imre Bendegúz, Gazda Izabella, Binder Olivér, Bernáth Bejke, Biszak Auróra, Link Gergő, Rottár Léda Dóra, André Szófia Dzsenet, Végvári Botond és Szilágyi Letti megszületéséhez gratulált a polgármester. A szívből jövő szavak mellett azt az ajándékot is átadta nekik, amelyet egy helyi vállalkozás készít. – Nagy örömmel érkeztem mindenhova, remélem, hogy még jónéhány alkalommal tehetem ezt, mert akkor az azt is jelenti, hogy újabb kisbabáknak adnak életet a szülők – emelte ki a városvezető.

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz