+
Bezárás Menü
0°C
2021. augusztus 04.
Domonkos, Dominika
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

2021. évi adóváltozások
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Egy varázsvilág tárul fel némi fanyarsággal

Egy varázsvilág tárul fel némi fanyarsággal

Szántói Krisztián több mint húsz évvel ezelőtt, 1998-ban tartotta első önálló kiállítását. Akkor Budapesten mutatkozott be az ifjú művész, aki ugyanebben az évben diplomázott a Magyar Iparművészeti Főiskola Vizuális Kommunikáció Tanszékén, állókép tervező-grafikus szakirányon. De már az oklevél megszerzése előtt is bizonyította tehetségét, az 1997-es sümegi Szűz Mária ferences naptár számára készített rajzaival.

Azóta folyamatosan alkot. Nyolc évvel ezelőtt a szakma az év gyermekkönyv-illusztrátorának választotta a Betyárvilág című könyvben megjelent művei elismeréseképpen.

A pécsi születésű, gyermekkorát Sümegen töltő, házassága révén Szekszárdon élő Szántói Krisztián műveivel kedden délután Bonyhádon, a Solymár Imre Könyvtárban találkozhatott a közönség. Az intézmény munkatársa, Morovik Kitti mutatta be az alkotót és feleségét, a kiállítást megnyitó Bechtel Helgát. A látogatók a közel harminc alkotás megtekintésekor gyermekkorunk némi fanyarsággal vegyített varázs világával találkozhattak. A tárlat január végéig tekinthető meg.

Forrás: Teol.hu

Vissza