+
Bezárás Menü
0°C
2023. november 30.
András, Andor
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Felújított épületbe költözött a zeneiskola

A Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola növendékei idén szeptemberben a Perczel utca 48. szám alatt kezdték meg a tanévet.

A Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola növendékei idén szeptemberben a Perczel utca 48. szám alatt kezdték meg a tanévet.

A 2014 januárban megkezdett felújítási munkákat követően 1062 m2-es épület várja a tanulókat, ez majdnem kétszer olyan nagy, mint az előző helyük a Szabadság téren.

A bonyhádi Önkormányzat 37.543.761,- forintból újíttatta fel az épületet, mely megfelel a zeneiskola speciális igényeinek. Tizenegy hangszeres oktatótermet, két szolfézstermet alakítottak ki 15 cm vastag hanggátló válaszfalallal és hangelnyelő álmennyezettel. Nyolcvan férőhelyes hangversenyterem, valamint harminc férőhelyes kamaraterem is várja majd a diákokat és a hallgatóságot. Külön gyakorlótermet jelöltek ki az ütős hangszereseknek és a népzenét tanulóknak.

Az eddig külön működő tánctagozat is elhelyezést nyert két öltözővel, ruhatárral.

A földszinten és az emeleten új központi fűtéses rendszert építettek ki.

A földszinten felújították a női és férfi vizesblokkot, és új, akadálymentes WC-t is építettek. Az emeleti termekben új padlóburkolatot fektettek le, a belső villamos hálózatot teljesen átépítették. Az épületet belül kifestették és mázoltak is.

Október 8-án adták át ünnepélyes keretek között az épületet. Filóné Ferencz Ibolya ügyvivő alpolgármester elmondta, szívből örül, hogy sikerült megvalósítani a felújítást, hiszen így méltóbb körülmények között folyik a magas színvonalon működő zeneiskolában az oktatás. A nemzetiszín szalagot az alpolgármester és Elmauer József, a zeneiskola igazgatója vágta át az ünnepség végén.

 

 

 

 

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz