+
Bezárás Menü
0°C
2020. július 07.
Apollónia, Apolka
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

#bonyhadosszetart - jótékonysági adománygyűjtés
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2019-es évről

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Forgalmi rend változás lép életbe péntektől a Perczel Mór utca csatlakozásánál

Forgalmi rend változás lép életbe péntektől a Perczel Mór utca csatlakozásánál

Kedves Bonyhádiak!
Értesítjük Önöket, hogy 2019. augusztus 9-től augusztus 31-ig csapadékvíz-elvezető csatorna építése miatt a Dr. Kolta László utca teljes szélességben lezárásra kerül a Perczel Mór utca csatlakozásánál.
A Perczel Mór utcában újra lehet közlekedni mindkét irányban. A Fáy Lakótelep irányából a városközpont felé az alábbi terelő utakon javasoljuk a közlekedést:
Dr. Kolta L. utca - Katona utca - Mátyás király utca - Perczel Mór utca
Dr. Kolta L. utca – Jókai utca – Madách utca – Perczel Mór utca
A hétvégén a városközpont megközelítésére a Tarka Marhafesztivál és a Sommerfest rendezvény útlezárásával kapcsolatos forgalmi rend lesz érvényben. A Perczel Mór utcában a buszok a Tarka Marhafesztivál és Sommerfest rendezvény után 2019. augusztus 12. 12 órától újra közlekednek.
A fentiek tükrében kérjük, hogy a megszokottnál is körültekintőbben közlekedjenek Bonyhádon - figyelembe véve a pénteki piacnapot, a körforgalom építését és a hétvégi nagyrendezvények miatt történő forgalomkorlátozásokat is. Tisztában vagyunk vele, hogy a változásokból eredő nehézségek kellemetlenséget okoznak, viszont valamennyi munka Bonyhád, az itt élők javát szolgálja, természetes velejárója a fejlesztések a közösségi rendezvények sikeres megvalósításának. Ezért is bízunk a megértésükben! Köszönjük!
Vissza