+
Bezárás Menü
0°C
2020. december 02.
Melinda, Vivien
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Az Atomerőmű KSE Bonyhád bajnoki menetrendje
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2019-es évről

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Hamarosan birtokba vehetik a gyermekek az új játszóteret

Kedves Szülők!
Örömmel értesítem Önöket, hogy a „Solymár Imre Városi Könyvtár fejlesztése Bonyhádon” című pályázat keretében a Perczel kertben megvalósuló szabadidős tevékenységet szolgáló játszótér kivitelezési munkái július 5-én befejeződnek. Ez annak a fejlesztésnek a része, amelynek eredményeként idén őszre megszépül a terület. A könyvtár tetőszerkezetének rendbetétele már megvalósult a Völgységi Könyvfesztiválig, a hét elemből álló játszótér-fejlesztés, a három sétány térkővel való ellátása pedig júliusban, illetve szeptemberben készül el. Akárcsak a civil kezdeményezés nyomán a park jellegzetese fáinak arborétumos névtáblákkal történő ellátása. A terület bejáratánál pedig egy információs táblát helyez ki a város, amely tájékoztatást nyújt az érdeklődőknek a Perczel kert botanikai sokszínűségéről.
A játszótéri eszközök bevizsgálása és minősítése július 10-én történik meg. A területet addig a kivitelező BONYCOM Nkft. jelzőszalaggal körülkeríti.
A játszóteret a sikeres minősítést követően, a rendeltetésszerű- és biztonságossá válását követően szabad csak használni. A gyermekek biztonsága érdekében kérem, legyenek figyelemmel erre. A sikeres minősítést követően a jelzőszalagot eltávolítjuk.
Köszönöm a megértésüket és a türelmüket, néhány nap múlva birtokba vehető a játszótér, amihez valamennyi bonyhádi családnak sok örömet kívánok!
 
Szeretettel:
Filóné Ferencz Ibolya
polgármester
Vissza