+
Bezárás Menü
0°C
2020. augusztus 11.
Zsuzsanna, Tiborc
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

#bonyhadosszetart - jótékonysági adománygyűjtés
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2019-es évről

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Harmadik alakalommal rendeztek jótékony célú sportnapot

Harmadik alakalommal rendeztek jótékony célú sportnapot

Harmadik alakalommal rendezett jótékonysági sportnapot a Profitnesz, a mozogjunk együtt, segítsünk közösen jelmondat jegyében Bonyhádon. A Profitnesz a város első fitneszterme, amely 2017 decemberében nyitotta meg kapuit. Fő profiljuk a csoportos sportfoglalkozás.

A hagyományteremtő jótékonysági sportnap részvételi díja 2000 forint volt. Kérdésünkre Balogh-Seres Vivien, az edzőterem tulajdonosa elmondta, hogy az egész napos rendezvény teljes bevételét az Életút Családsegítő Egyesületnek ajánlották fel. A megcélzott összeg százezer forint volt, és ezt egy kicsivel sikerült átlépni, ugyanis a bevétel összesen 101 ezer 700 forint lett.

A terem tulajdonosa hangsúlyozta, hogy nem valósulhatott volna meg a sikeres jótékonysági sportnap azon edzők támogatása nélkül, akik díjmentesen vettek részt a program lebonyolításában. A jól felszerelt teremben igen sokféle eszköz és mozgásforma közül választhattak az érdeklődők. A kiadott előzetes program tartalmazta ugyanis, hogy nap közben mikor, melyik mozgásforma lesz éppen soron a fitneszteremben.

Forrás: Teol.hu

Vissza