+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 19.
Emma
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Kling Réka egyéni csúcsa sokat ígér

Kling Réka egyéni csúcsa sokat ígér

Kling Réka, az AC Bonyhád súlylökője a február 20-ai hazai felkészülési versenyen a 3 kg-os szert 15,21 m-re repítette, ezzel túlszárnyalva az Ifjúsági Európa-bajnoksághoz szükséges 14,90 m-es nemzetközi szintet. A feladat most adott: a nyári időszakban is bizonyítania kell remek formáját és nagy valószínűséggel megkapja a bizalmat a szakvezetéstől a válogatott színekben való indulásra!

Az AC Bonyhád sportolói hétvégén részt vettek a fedettpályás országos bajnokságon: 3 versenyszámban 4 fővel képviseltette magát az egyesület. Örömhír, hogy az ifjúsági és junior korosztályú versenyzőink a legjobb 8 között végeztek a felnőtt mezőnyben. Dobogóra küzdötte fel magát Böndör Márton rúdugró 480 cm-es fedettpályás egyéni csúcsával, azonos helyezéssel a korábbi országos bajnok Kéri Tamással. Ugyanebben a versenyszámban a bonyhádi Scheidler Dávid 6. helyen végzett 440 cm-rel.

Kimagaslóan erős mezőnyben /Szűcs Valdó, a világranglista legjobbjai közti idővel, ill. Baji Balázs világbajnoki 3. helyezett/ végzett 5. helyen, szintén egyéni csúccsal Balogh Péter 60 m-es gátfutásban (8,52 mp), ezzel komoly lépést tett az idei, Nairobiban megrendezésre kerülő Junior VB-n való részvétel felé!

Az ifjúsági súlylökő Kling Réka kicsit elmaradva egyéni csúcsától a 7. helyen végzett a női súlylökés mezőnyében, ahol a versenyszám korábbi fedettpályás világbajnokával, Márton Anitával versenyezhetett együtt.

Átigazolása után Varga Lőrinc az FTC színeiben indult 800 m-es síkfutásban, ahol ugyancsak fedettpályás egyéni csúccsal (1:50,69) az ötödik helyen végzett. Böndör Dániel rúdugrónk a TFSE színeiben szintén ötödik lett, hosszú sérülése utáni visszatérésével.

Forrás: Kirchné Máté Réka

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz