+
Bezárás Menü
0°C
2022. augusztus 15.
Mária
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

2021. évi adóváltozások
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Mától használható az új út!

Mától használható az új út!

Tisztelt bonyhádiak!

– Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy november 6-ától birtokba vehetik városunk új útját és hídját, amely azt gondolom, hogy mindannyiunk számára felemelő érzés. Az elkerülő út megnyitásával egyrészt a városközpontot, másrészt a Nepomuki Szent János hidat tehermentesítjük, ezáltal gyorsabbá és zökenőmentesebbé válhat a forgalom. Legyünk büszkék városunk új fejlesztésére! – mondta örömmel Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád polgármestere.

Az érintett szakaszt szemléltető videót ide kattintva tekintheti meg.
(Forrás: Bonyhád TV)

 

Minden szükséges engedély a városvezetés rendelkezésére áll, így november 6-án megnyithatta a városközpontot és a Nepomuki Szent János hidat is tehermentesítő utat.

– A Forberger utca folytatásaként a Gyár utcától a patakig megépült az „A” jelű út, a Völgységi-patakot átívelő híd, és innen a Völgység utcára csatlakozó „B jelű” út, amelynek műszaki átadás-átvételi eljárása sikeresen lezajlott, azt 2015. szeptember 30-án lezártuk – mondta el kérdésünkre Kozma Anikó, a Bonyhádi Közös Önkormányzati Hivatal műszaki osztályvezetője.

Kozma Anikó arra is felhívta a figyelmet, hogy az út használatba vételével párhuzamosan forgalmirend-változás lépett életbe az érintett szakaszon, amelyet táblák is jeleznek. – A Forberger utca a felsőbbrendű út, a Gyár utcában a csomópont mindkét irányában Állj, elsőbbségadás kötelező tábla került kihelyezésre, ami útburkolatjellel is meg lett erősítve. Továbbá, vigyázz gyalogosok figyelmeztető tábla is kihelyezésre került, mivel az érintett útszakaszon gyalogos közlekedéssel is kell számolni. Mindezeken túl figyelmesen kell a TESCO, illetve a Penny parkolóból kihajtani, mivel a korábbi forgalomnál erősebbre kell majd itt számítani. Az elsőbbséget meg kell adni, amit a meglévő táblák is jeleznek – részletezte az osztályvezető.

V. B.

Vissza