+
Bezárás Menü
0°C
2021. augusztus 04.
Domonkos, Dominika
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

2021. évi adóváltozások
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Megérkezett az iskolába az okosbútor

Megérkezett az iskolába az okosbútor

Szerdán délben birtokba vették a fiatalok a nem mindennapi ülőalkalmatosságot. Az átadóra Filóné Ferencz Ibolyát, a város polgármesterét is meghívták. Mint arról már beszámoltunk: nagy sikert ért el a Bonyhádi Általános Iskola 8. osztályos tanulója, Friedszám Zalán az MVM Okosbútor nyereményjátékon. A regisztrált játékosoknak 30 perc állt rendelkezésükre, hogy a 15 kérdésből álló online, scrabble típusú keresztrejtvényt megfejtsék.

A rejtvényt helyesen és hiánytalanul kitöltő, szabályszerűen regisztrált Játékosok közül a 10 leggyorsabb beküldő minősült nyertesnek, tehát az a 10 Játékos, aki a rendelkezésre álló 30 percen belül a legrövidebb idő alatt tölti ki helyesen és hiánytalanul a rejtvényt.
Az iskola tanulóját rengetegen segítették a felkészülésben, így a diákok és pedagógusok munkájának eredményeként az intézmény egy db, a Hello Wood által tervezett és gyártott kültéri, moduláris „KisKígyó” okosbútort nyert el. A bútor 4 modulból áll: 1 db solar panel/bútor, 2 db USB port/bútor, 1 db akkumulátor/bútor. Az okosbútor 10 folyóméter hosszú, acél vázszerkezettel, keményfa borítással és funkcionális ülőfelülettel rendelkezik.

Vissza