+
Bezárás Menü
0°C
2019. július 21.
Dániel, Daniella
Bonyhád - Befektetőbarát település

ORSZÁGOS SVÁB SZÉPSÉGVERSENY JELENTKEZÉS
Videók

A Bonyhádi Termálfürdő nyári programkínálata

Bonyhád járási foglalkoztatási paktum – TOP-5.1.2-15-TL1-2016-00001


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2018-as évről

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Őszirózsa Alapítvány

Képviselő: Pál Krisztina
Cím: 7150 Bonyhád Perczel Mór utca 29.
Telefonszám: 74/451-931
E-mail cím: gkidosekotthona[kukac]gmail.com
Honlap: gkbonyhad.gportal.hu

Az ŐSZIRÓZA ALAPÍTVÁNY 2002-ben azzal a céllal jött létre, hogy a Gondozási Központ, mint alapító, által ellátott elsősorban időskorúak életmódjában történő változásokat elősegítse, valamint a nyújtott szolgáltatások színvonalának emelését, javítását, és a mentálhigiénés ellátás fejlesztését lehetővé tegye.

Az alapítvány célcsoportja többnyire időskorúakból tevődik össze, nagyon sokan magányosak, melynek oka különböző lehet: elvesztették házastársukat, élettársukat, gyerekeik mindennapi elfoglaltságuk miatt nem érnek rá velük foglalkozni, vagy távol élnek, de gyakran előfordul, hogy megromlott kapcsolatuk miatt nem törődnek idős szüleikkel.

Az alapítvány tevékenységével hozzájárul az idős emberek magányának enyhítéséhez, színesebbé teszi mindennapjaikat. Próbálja feledtetni, illetve segít  feldolgozni az idős korral járó gondokat, problémákat A szervezett programjaink célja feledtetni mindennapi gondjaikat, hasznos kikapcsolódást nyújtani, szellemi képességeik fenntartása, esetleg javítása, erősíteni a valahová tartozás élményét, fontosságát.
Nagyon fontos feladat, az idős emberek szabadidejének hasznos eltöltésének támogatása és megszervezése, valamint a mentálhigiénés ellátás fejlesztése. Az alapítványunk nyitott programjainkra, rendezvényeinkre szívesen látunk minden érdeklődő idős embert a településünkről. Az alapítvány tevékenységét segítők önkéntesen látják el feladatukat, számuk változó a feladat nagyságának megfelelően.

Vissza