+
Bezárás Menü
0°C
2024. március 04.
Kázmér, Zorán
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
A futók és a város tervei is célba értek

A futók és a város tervei is célba értek

Sportos programmal avatták fel az új utat és búcsúztatták az amúgy is mozgalmas évet

A csípős hideg ellenére több százan csatlakoztak a város, az AC Bonyhád és a Tesco által szervezett szilveszteri „malackergető” futóversenyhez, amelynek kezdetén a résztvevők közösen avatták fel a település új elkerülő útját és hídját – jelképesen a startszalag átszakításával. A remek hangulatban zajlott sportos programon Filóné Ferencz Ibolya polgármester, Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője és Kieszné Huszár Dóra, az áruház igazgatója köszöntötte a jelenlévőket.

– Sokan és sokat dolgoztak azért, hogy Bonyhád 2015-ben egy rendkívül mozgalmas és sikeres esztendőt tudhat maga mögött, valamennyiük munkáját szívből köszönöm! – fogalmazott a polgármester, aki kiemelve a kormányzattól érkezett 750 milliós támogatást – amelyből többek között az új út és híd is elkészült – elismerően szólt Potápi Árpád János szerepvállalásáról. Az országgyűlési képviselő – aki szintén rajthoz állt a futóversenyen – is örömét fejezték ki a beruházás láttán, és további sok sikert kívánt a völgységieknek.

Az AC Bonyhád koordinálásában tartott versenyen délelőtt 10 órakor startolt el a mezőny. Voltak, akik egy, mások két kört teljesítettek, és a családi kategória is népszerűnek bizonyult. A Tesco mögötti kamionparkolóból indulva az új utat és hidat is érintve teljesítették a távot az ötletes jelmezeket öltött versenyzők, akik a vidám szilveszteri programról és a város fejlődéséről is elismerően szóltak a tombolázással gazdagított szusszanásnyi szünetben.

A Bonyhád TV fotógalériája

Máté Réka fotói

Videós összefoglaló

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz