+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 19.
Emma
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

A gazdasági fórumsorozat első állomása volt Bonyhád

„Tények, trendek, tanácsok vállalkozóknak, hogyan tovább 2013-ban?” címmel, október 29-én, elsőként Bonyhád adott otthont a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) programsorozatának.

„Tények, trendek, tanácsok vállalkozóknak, hogyan tovább 2013-ban?” címmel, október 29-én, elsőként Bonyhád adott otthont a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) programsorozatának. A kilenc településen megrendezésre kerülő fórumsorozat fő témája a globális pénzügyi válságnak a magyar kis- és középvállalkozásokra gyakorolt hatása, valamint a nehéz helyzetből kiutat jelentő finanszírozási lehetőségek ismertetése. A fórumokon résztvevők megismerhetik a VOSZ érdekképviseleti tevékenységét, és hasznos információhoz juthatnak a kkv szektort érintő gazdasági folyamatok tendenciáiról is. A rendezvények támogatója a Széchenyi Kártya programot irányító KAVOSZ Zrt.

A bonyhádi művelődési központban megrendezésre kerülő tanácskozást dr. Fajszi Lajos, a VOSZ Tolna megyei elnöke nyitotta meg, a bonyhádi Önkormányzat nevében Filóné Ferencz Ibolya alpolgármester köszöntötte az egybegyűlteket. László-Varga Zsuzsanna, a Tolna Megyei Kormányhivatal főigazgatója a megye gazdasági helyzetéről is beszélt, dr. Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkára, a VOSZ érdekképviseleti tevékenységéről és időszerű gazdasági kérdésekről tartott tájékoztató előadást. Emellett még számos hasznos információt hallhattak az előadóktól a gazdasági élet megjelent szereplői.

 

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz