+
Bezárás Menü
0°C
2024. március 04.
Kázmér, Zorán
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

A legsikeresebb fiatalok Pécsett bizonyíthatnak

A XXVI. Zrínyi Ilona Matematikaverseny első fordulóján 65005 diák oldotta meg a tudáspróba feladatait. A résztvevők közül 15313 fő volt határon túli (felvidéki, erdélyi, kárpátaljai és vajdasági) magyar diák. Tolna megyében 6 város 7 iskolájában zajlott a megyei forduló 1189 résztvevővel.

folytatás az 1. oldalról
 
Szabó Tibor alpolgármester örömmel jegyezte meg, hogy városukban,
a térségben nagyon sok ifjú bontakoztatja ki tehetségét
(fotók: bonyhad.hu)
 
Közülük a legeredményesebb 96 diákot jutalmazzuk a mai eredményhirdetésen – hangzott el a napokban a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium Atlétikai Centrumában tartott programon. Legtöbbjük az egyéni versenyben ért el kimagasló eredményt, de vannak köztük olyan növendékek is, akik az egyéni versenyben ugyan nem kerültek évfolyamukon a legjobb 10 közé, viszont két iskolatársukkal együtt csapatban igen.
 
Ajándékokkal és jó élményekkel gazdagodtak a diákok
 
 
Miután Szabó Tibor, Bonyhád alpolgármestere, Andorka Gábor, a házigazda intézmény igazgatója és Csötönyi Nóra, a gimnázium matematika-fizika munkaközösség-vezetője köszöntötte a jelenlévőket, átadták a fiatalok és felkészítőik számára a díjakat. Számos kategóriában ismerték el a tanulók, valamint a pedagógusok példás szerepvállalását.
A megyei forduló legsikeresebb versenyzői – Szabó Dávid (Bölcske), Gál Ádám (Szekszárd), Szanyi Attila (Bonyhád), Melcher Bálint (Nagymányok), Kőszegi Szabolcs (Dombóvár), Kirschner Bernadett (Szekszárd), Tálos Zoltán (Bonyhád), Ujvári Bors Benedek (Bonyhád) – kaptak meghívót nagy hagyományú megmérettetés országos döntőjére, amely április 1-3 között lesz Pécsett – tájékoztatott Csötönyi Nóra.
Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz