+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 14.
Tibor
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

A szépkorúak napját ünnepelték Bonyhádon is

Az Öregek Nemzetközi Napját az UNESCO vezette be 1991-ben, azóta hivatalosan október elsején köszöntjük az idős embereket.

Az Öregek Nemzetközi Napját az UNESCO vezette be 1991-ben, azóta hivatalosan október elsején köszöntjük az idős embereket. Ez az ünnep arról is szól, hogy felhívja a figyelmet a tiszteletükre és arra, hogy támogassuk, szeressük, értékeljük és fogadjuk el őket, hiszen mindannyian szerencsések lehetünk, ha velünk vannak szüleink, nagyszüleink, dédszüleink.

Bonyhádon a szokásokhoz híven szép programmal várták a művelődési központba az érdeklődőket. 14,00 órától egészségügyi szűréseket tartottak, majd dr. Lascsik László kardiológus főorvos beszélt a szívbetegségekről, azok megelőzéséről és a gyógymódokról. Az ünnepi műsoron fellépett a Városi Nyugdíjas Klub Kórusa, a Teveli Férfidalárda, a Harmónia Kórus és a Völgység Néptáncegyüttes. Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád ügyvivő alpolgármestere is köszöntötte a szépkorú vendégeket. A júliusban 100. születésnapját betöltött, és az október 1-jei műsorra ellátogató Bernhardt Józsefet és feleségét személy szerint is. Az alpolgármester meghatódottan mondott köszönetet édesanyjának is, aki szintén részt vett a rendezvényen.

Az önkormányzat és a művelődési központ a műsor után virággal köszöntötte a vendégeket, majd süteménnyel, gyümölccsel látta vendégül a szépkorúakat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz