+
Bezárás Menü
0°C
2024. március 02.
Lujza
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Átadták a bonyhádi katasztrófavédelmi őrsöt

Július 1-jén adták át a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság működési körzetéhez tartozó bonyhádi katasztrófavédelmi őrsöt, amely 35 völgységi és észak-baranyai településen látja el a szükséges teendőket

Július 1-jén adták át a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság működési körzetéhez tartozó bonyhádi katasztrófavédelmi őrsöt, amely 35 völgységi és észak-baranyai településen látja el a szükséges teendőket. A felújított laktanyát dr. Bakondi György, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, Tóth Ferenc kormánymegbízott, Wéber Antal, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Potápi Árpád János országgyűlési képviselő, Bonyhád polgármestere adta át. A város vezetője beszédében elmondta, hogy 1874 óta működik a városban tűzoltóság, az Önkormányzat az elmúlt 23 évben is mindent megtett annak érdekében, hogy támogassa a helyi tűzoltóságot.

A bonyhádi őrs 18 emberrel látja el a feladatait váltásban, a nap 24 órájában 4 hivatásos tűzoltó van készenlétben a laktanyában.

 

 


Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz