+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 15.
Anasztázia, Tas
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Az egészségmegőrzés került a középpontba

Az egészség világnapjához kapcsolódva szervezett programot kedden a helyi Egészségfejlesztési Iroda (EFI). Az esemény nyitányaként a Kallódó Ifjúságot Mentő Missziós Támogató Alapítvány vezetője, Szabó Judit tartott drogprevenciós képzést egészségügyi dolgozóknak, szociális szakembereknek, valamint pedagógusoknak. Kora délutántól az EFI munkatársai ingyenes szűrésekkel, mérésekkel és tanácsadással várták az érdeklődőket.

folytatás az 1. oldalról

 

– Táplálkozási tanácsadás, tápláltsági állapotfelmérés (BMI megállapítás, testzsír mérés), szív- és érrendszeri kockázatbecslés (vérnyomás, illetve koleszterin mérés), cukorbetegség kockázatbecslése, valamint szűrése, egyéni életmód tanácsadás – sorolta Kovácsné Pergel Mónika, hogy többek között milyen elemekből alkotott egy egészet az egészséges életmód fontosságát hirdető kezdeményezésük.

 

Az EFI vezetője kérdésünkre elmondta, ezek mellett a mindennapok során még számos ingyenes szolgáltatást biztosítanak a lakosságnak, amelyekről az iroda közösségi portálján találnak (https://www.facebook.com/bonyhadefi) bővebb információt az érdeklődők. Hangsúlyozta, hétköznap reggel 8 órától kora délutánig személyes tanácsadással is segítik a hozzájuk érkezőket.

 

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz