+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 13.
Ida
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Borszéken is aláírták a testvértelepülési megállapodást

Az elmúlt hétvégén Potápi Árpád János polgármester vezetésével 8 fős delegáció látogatott el a Hargita megyei Borszékre, abból az alkalomból, hogy március 15-e után ott is aláírják a két település között létrejött testvérvárosi szerződést.

Az elmúlt hétvégén Potápi Árpád János polgármester vezetésével 8 fős delegáció látogatott el a Hargita megyei Borszékre, abból az alkalomból, hogy március 15-e után ott is aláírják a két település között létrejött testvérvárosi szerződést. A polgármesteri köszöntőket megelőzően Szőts Béla - aki élete első 50 évét Bonyhádon töltötte, 2008 óta azonban a Borszék feletti Bükk-havason él - beszélt szülővárosáról, Bonyhádról. Az ottani néptáncegyüttes ünnepi műsora után elhelyezték a testvérvárosi települések falán Bonyhád címerét, majd közös faültetésre került sor.  Az ott tartózkodás nagyon rövid idejű volt, de annál tartalmasabb programban, szívélyes vendéglátásban volt része a bonyhádi delegációnak.

Borszék Erdély egyik legszebb fekvésű fürdőhelye, erdős hegyektől övezett széles völgyben fekszik, 900 méterrel a tengerszint fölött, a Görgényi-Beszterce-Kelemen havasok találkozásánál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz