+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 17.
Rudolf, Kiara
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Felújított épületekben várják az óvodásokat és az iskolásokat

A Bonyhád Város Önkormányzata fenntartásában lévő oktatási intézmények nyílászárói, vizesblokkjai és termei sok helyen elhasználódtak mostanra, ezért a 2012/13-as tanév kezdetére az óvodák és iskolák épületein felújításokat végeztetett a fenntartó.

A Bonyhád Város Önkormányzata fenntartásában lévő oktatási intézmények nyílászárói, vizesblokkjai és termei sok helyen elhasználódtak mostanra, ezért a 2012/13-as tanév kezdetére az óvodák és iskolák épületein felújításokat végeztetett a fenntartó. A Varázskapu Bölcsőde és Óvoda tagóvodái közül a Pitypang óvodában három régi ablakot cseréltek újra; a Szélkakasos Óvoda járdáját megjavították, az alsó óvoda négy vizesblokkjának épületgépészeti felújítása is megtörtént. A Malom óvodában hét faablakot, a majosi Napsugár óvodában öt ablakot cseréltek régiről újra.

A BONI Széchenyi István Általános Iskolai Tagintézményben a fűtési rendszer szivattyúját cserélték ki és a tanuszoda teljes körű felújítása is megtörtént.

A BONI Vörösmarty Mihály Általános Iskolai Tagintézménybena régi tornaterem öltözőjénél különnemű vizesblokkokat alakítottak ki, a bejárati ajtót és a mellette lévő ablakot kicserélték, a termet újrafestették. Ezen tagintézmény három tantermének pvc burkolatát is felújították.

Az Önkormányzat vezetősége reméli, hogy a megújult környezetben sikeres tanév elé néznek a tanulók és a tanárok egyaránt.

 

 

 

 


 

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz