+
Bezárás Menü
0°C
2024. február 21.
Eleonóra, Norina
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Fontos feladatuk van a gazdiknak: indul az ebösszeírás

Fontos feladatuk van a gazdiknak: indul az ebösszeírás

Tisztelt Lakosok!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény (a továbbiakban: Ávt.) 42/B. § (1) bekezdése értelmében a tartás helye szerint illetékes települési, fővárosban a kerületi önkormányzat … ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez.

A fentiekre tekintettel kérem, hogy a felhívás kézhezvételétől számított 15 napon belül jelezzék, hogy ingatlanukban tartanak-e ebet.

A bejelentő lap elérhető a http://www.bonyhad.hu/hivatal/ugyleirasok/ebnyilvantartas oldalon, illetve a Hivatal portáján, melyet kitöltve postán a Bonyhádi Közös Önkormányzati Hivatal címére (7150 Bonyhád, Széchenyi tér 12.), email-en az info@bonyhad.hu email címre, illetve ügyfélkapun keresztül kell elküldeni, vagy személyesen leadni.

Az eb bejelentő lapon kért adatokat a kisállat egészségügyi könyve alapján kell kitölteni. Felmerülő kérdés esetén tájékoztatást kérhet a 74/500-200 telefonszámon.

Tájékoztatom Önöket, hogy az Ávt. 42/B. (2) bekezdése értelmében a hatóság jogosult kezelni a mellékelt nyomtatványon megadott adataikat.

Felhívom figyelmüket, hogy az aki tevékenységével vagy mulasztásával az állatok védelmére, kíméletére vonatkozó jogszabály vagy hatósági határozat előírását megsérti vagy annak nem tesz eleget, magatartásának súlyához, ismétlődéséhez, és különösen az állatnak okozott sérelem jellegéhez, időtartamához igazodó mértékű állatvédelmi bírságot köteles fizetni Ávt. 43. § (1) bekezdés alapján!

Bonyhád, 2023. augusztus 15.

 

Filczinger Ágnes
jegyző

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz