+
Bezárás Menü
0°C
2024. március 04.
Kázmér, Zorán
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Jó programot eredményező csapatmunka

Remek hangulatban telt a BÁI Vörösmarty Mihály Általános Iskola farsangi mulatsága. A szülői munkaközösség által szervezett programon a felső tagozatosok, majd másnap az alsósok is bemutatták ruhakölteményeiket.

Mindkét rendezvényen gyönyörűbbnél gyönyörűbb jelmezeket láthattak a résztvevők,  nehéz dolga volt a zsűrinek kiválasztani a legjobbakat. Az egyéni felvonulók mellett több osztály is bemutatkozott, vidám produkciókkal előrukkolva. Minden csapat pénzjutalomban részesült, emellett a fellépőket Rittingerné Papp Gabriella, az SZMK vezetője egy-egy csokival lepte meg.
 
 
Nagy sikert arattak a humoros jelmezekkel és műsorukkal a vörösmartys diákok
(fotó: BÁI Vörösmarty Mihály Általános Iskola)
 
– Ezúttal is széleskörű összefogás eredményeként valósulhatott meg farsangi programunk: a Rittingerné Papp Gabriella vezette SZMK tagjai mellett Genczlerné Herczeg Ágota és Szegediné Szőts Márta is hozzájárult a rendezvények sikeréhez. Mint ahogy a lelkes szülők is, akik tombolatárgyakat ajánlottak fel, illetve sok finom süteményt, szendvicset készítettek, amiért ugyancsak hálásak vagyunk – összegezte Bábelné Rein Mária. Az intézmény igazgatója kérdésünkre hozzátette, a farsang bevételét a gyermekek iskolai programjaira fordítja az SZMK.
Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz