+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 19.
Emma
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Kigyúltak a város karácsonyi fényei

A Vörösmarty művelődési központ előtti téren rendezték meg a városi karácsonyváró ünnepséget a ház munkatársai, ahová a Mikulás is ellátogatott a kisgyerekek nagy örömére

A Vörösmarty művelődési központ előtti téren rendezték meg a városi karácsonyváró ünnepséget a ház munkatársai, ahová a Mikulás is ellátogatott a kisgyerekek nagy örömére.A Vörösmarty Mihály Általános Iskola Kórusa, a Pitypang és a Liget óvoda óvodásai és a Vörösmarty Színjátszó Kör tagjai műsorral is készültek ez alkalomból. Filóné Ferencz Ibolya alpolgármester köszöntötte a gyerekeket és szüleiket. A szabadtéri rendezvényt követően felkapcsolták a karácsonyi díszvilágítást a város központjában és minden utcájában.

Szintén december 6-án tartották a Bonyhádon nyolc éve megrendezésre kerülő Pop Mikulást, amelyen az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt nézik végig a nekik készült műsort. A jótékony célú rendezvényt az ÉFOÉSZ Tolna Megyei Szervezete, a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ és a Pixel TV szervezi immár tizenöt éve. Az egybegyűlteket Filóné Ferencz Ibolya alpolgármester köszöntötte a bonyhádi Önkormányzat részéről.

 

 

 

 

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz