+
Bezárás Menü
0°C
2024. február 27.
Ákos, Bátor
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Megrendezte közönségdíjas projektjét az egyesület

Megrendezte közönségdíjas projektjét az egyesület

A Tesco által civil szervezetek számára, az „Ön választ, mi segítünk” kiírt pályázat keretén belül az Életút Kistérségi Közhasznú Családsegítő Egyesület 400.000 Ft támogatásban részesült. Ennek köszönhetően 2016.09.17-én az egyesület egészségnapot tartott Bonyhádon a rászoruló, hátrányos helyzetű családoknak.

 

 

A programon a családok minden tagja találhatott érdeklődési körének megfelelő elfoglaltságot. A gyermekek számára ügyességi-, sport vetélkedőket tartottak, aszfalt-rajzversenyen vehettek részt, egész napos trambulin-, és légvár használat, arcfestés volt számukra biztosítva. A versenyeken résztvevőknek a szervezők ajándékokkal kedveskedtek, mely az egészséges étkezésre hívta fel a figyelmet. Az édesanyák egészséges süteményt, répagolyót készíthettek, melyek zsűrizésre is kerültek, és az első 3 helyezett értékes ajándékcsomagot kapott a Bonyhádi Tesco áruház felajánlásából. A nap folyamán a családok különféle gyümölcsöket kóstolhattak. A szülők számára a rendezvényen egész nap elérhetők voltak a Vöröskereszt munkatársai, a Herbalife tanácsadók, akik hasznos tanácsokkal szolgáltak, a Rendőrség prevenciós jellegű tájékoztatót tartott, valamint megkóstolhatták a Simon Méhészet termékeit.

Ebédidőben a szülőket és gyermekeiket bográcsban főzött ebéddel kínáltuk. Ezt követően kezdődtek a színpadi programok, ahol színvonalas műsorokat láthattak az érdeklődők. Először Ribizli bohóc szórakoztatta a legkisebbeket, majd következtek a különböző tánccsoportok, zumba-, és kangoo bemutatók.

A nap folyamán ruhaadományt kaptak a rászorulók, valamint minden résztvevő gyermeknek gyümölccsel kedveskedtünk.

A családi nap a prevenció jegyében zajlott. Elsődleges célja az egészségmegőrzés, az egészséges életmód kialakítása volt. A programoknak értékközvetítő szerepe van, lehetőséget nyújt új élmények megszerzésére. A családok számára nevelést segítő, preventív minták nyújtását, tapasztalatszerzést is biztosít a szabadidő hasznos eltöltésére, a sport és rendszeres testmozgás fontosságára hívja fel a figyelmet. A résztvevők száma meghaladta a 100 főt.

Az egészségnapot támogatta a Bonyhádi Tesco áruház.

Forrás: Solymosi Anita

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz