+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 19.
Emma
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Műfüves focipályával gazdagodott az óvoda udvara

A Buzánszky Jenőáltal létrehozottOvi-Foci Közhasznú Alapítvány ovi-foci programjának két fő célja van: egyfelől, hogy az óvodások sportág-specifikus oktatási programját az óvónők önálló képzés keretén belül sajátítsák el és a gyermekeket ez alapján, óvodai keretek között oktassák.

A Buzánszky Jenőáltal létrehozottOvi-Foci Közhasznú Alapítvány ovi-foci programjának két fő célja van: egyfelől, hogy az óvodások sportág-specifikus oktatási programját az óvónők önálló képzés keretén belül sajátítsák el és a gyermekeket ez alapján, óvodai keretek között oktassák. Másfelől, hogy az ehhez szükséges sport-infrastrukturális beruházások során speciális Ovi-Foci Sportpályák létesüljenek az ország minden óvodájában. Bonyhád Város Önkormányzata a 2012. áprilisi Képviselő-testületi ülésen döntött arról, hogy részt vesz a programban.

 

A Ficánka Óvodaudvarán, 6 x 12 méteres műfüves Ovi-Foci Sportpálya épült 8,9 M Ft-ból, melyhez az Önkormányzat 2,8 M Ft önerőt biztosított.

A kivitelezésért teljes egészében az Ovi Foci Alapítvány volt a felelős.

 

A sportpálya ünnepélyes átadására 2013. december 18-án 15,30-kor került sor a Fáy lakótelepi Ficánka Óvodában. A pályaátadón Potápi Árpád János polgármester hangsúlyozta a sportolás fontosságát és örömét fejezte ki a pálya megépülése kapcsán. Horváth Klára vezető óvónő elmondta, hogy a nyertes pályázatnak köszönhetően nemcsak focipályával, hanem különböző sporteszközökkel is gazdagodott az intézmény.

 

Horváth Klára, Potápi Árpád János és Szabó Tibor, a körzet képviselője

 

 

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz