+
Bezárás Menü
0°C
2024. március 04.
Kázmér, Zorán
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Nemes cél érdekében báloztak

Pazar hangulat, remek közösség, hajnalig tartó mulatozás – röviden így összegezhető a hétvégi egészségügyi kórházbál, amelynek a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ adott otthont.

Pazar hangulat, remek közösség, hajnalig tartó mulatozás – röviden így összegezhető a hétvégi egészségügyi kórházbál, amelynek a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ adott otthont. A programhoz csatlakozók nemes cél érdekében húztak táncos cipőt, hiszen az esemény bevételével a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet működését segítették.
– Ahogy korábban, úgy most is olyan célra fordítjuk a felajánlást, amire nincs intézményi keret. Például kisebb beruházásokra, eszközbeszerzésre, a dolgozók továbbképzésére – világított rá Bányai Jánosné. A kórház ápolási igazgatója köszönetet mondott mindazoknak, akik hozzájárultak a tombolasorsolással gazdagított rendezvény sikeréhez, amelyen a Kränzlein Néptánc Egyesület adott műsort, a talpalávalót pedig a Schmuck és a Forte zenekar szolgáltatta, a közönség őszinte elismerését kiváltva.
Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz