+
Bezárás Menü
0°C
2024. február 27.
Ákos, Bátor
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Összefogás és közös gondolkodás

Összefogás és közös gondolkodás

A közös gondolkodás, a pályázati lehetőségek, valamint a kapcsolatépítés köré szerveződött az önkormányzat és a Hungária Takarék vállalkozói fóruma, amelynek a Városháza adott otthont december 2-án. Filóné Ferencz Ibolya polgármester és Gáspár Csaba, a pénzintézet ügyvezető igazgatójának köszöntőjét követően több előadást kísérhettek figyelemmel a meghívott vendégek.

Az informatív esemény során elhangzott: bármikor megjelenhetnek a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programok (GINOP), amelyek igénybevételével valóra válthatják életképes elképzeléseiket a vállalkozások. Ehhez azonban az is szükséges, hogy időben, kellőképpen felkészüljenek a pályázatokra, ezért már most célszerű megvalósítható tervekkel előállniuk. – Akárcsak az eddigiekben, a jövőben is számíthatnak a segítségünkre a vállalkozások, például a pályázati önerő biztosításánál – hangsúlyozta Gáspár Csaba.

A rendezvény zárásaként Filóné Ferencz Ibolya a város egyik kiemelkedő céljáról: a sportcsarnok felújításáról tartott előadást. A polgármester összefogásra ösztönözte a vállalkozókat, és arra kérte őket – különös tekintettel a a társasági adókedvezmény nyújtotta lehetőségre –, hogy segítsék a projekt megvalósulását.

V. B.

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz