+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 14.
Tibor
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Pazar programmal zárták a nyarat

A számok tükrében és a közönség visszajelzései alapján egyértelműen kijelenthető: nagy sikert aratott a Bonyhádi Termálfürdőben tartott hétvégi nyárzáró családi nap, amelynek a fürdő szépe választás volt a fénypontja.

 Nemcsényi Nóra fejére került a királynői korona a fürdő szépe választáson


Emlékezetes születésnapja volt a királynőnek.
Nemcsényi Nóra örömmel fogadta a koronát és a gratulációkat
(fotók: Turós Balázs)

képgaléria1

képgaléria2

 Ahogy a „nagy könyvben” meg van írva: szikrázó napsütés és tikkasztó hőség jellemezte a nyár utolsó vasárnapját, ami – az egész napos program mellett – több mint ezer embert csábított le a Bonyhádi Termálfürdőbe. – Oda, oda és még oda is szeretnék menni! – mutatott rá izgatottan a bejáratból a strandon felállított kültéri játékokra az ötéves Viola, aki édesanyja jóváhagyó szavaitól még abba is kompromisszum nélkül beleegyezett, hogy mindenek előtt megnézik a fürdő szépe választásra nevezett hölgyeket.

Este hat órára megtelt a strand, a közönség tapssal fogadta a kifutóra lépő Nemcsényi Nórát, Pusztai Esztert, Erlich Nórát, Sárközi Violát, Beréti Mercédeszt, Gáspár Reginát, Mészáros Hannát, Nagy Enikőt, Schein Dorinát, azaz a termálfürdő, a BONYCOM Nkft. és a Party Doctors rendezvényszervező iroda által első alkalommal életre hívott esemény versenyzőit. A Tolna és Baranya megyéből érkezett lányok háromszor is felvonultak a medencében lubickoló (férfi) vendégek legnagyobb örömére. Először utcai viseletben, majd bikiniben, a lenyugvó nap fényeiben pedig alkalmi ruhában.
 
 
 
A gyönyörű hölgyek láttán a Szabóné Tóth Mária vezette zsűrinek és a közönségnek is nehéz dolga volt a helyezések megállapítását illetően. Ameddig tanácskoztak, Sárközi Norbi és zenekara muzsikával, Czékmány Dia aquazumbával, a Titti Corsi Dance Club pedig tánccal gazdagította a hagyományteremtő szándékkal szervezett program kínálatát.
Az esti eredményhirdetésen a szó szoros értelmében a lányokra irányult a reflektorfény. Elsőként Sárközi Viola mosolyodott el, amikor megtudta, hogy ő lett a közönségdíjas. Utána pedig a II. udvarhölgy, vagyis Erlich Nóra és az I. udvarhölgy: Pusztai Eszter. A programmal egy időben a 22. születésnapját ünneplő Nemcsényi Nóra neve hangzott el utoljára, amit egyáltalán nem bánt a Fürdő Szépe 2015 verseny győztese. Az élmények mellett – a támogatók révén – valamennyi résztvevő megannyi ajándékkal is gazdagodott.
A jó hangulatú program zárásaként a szervezők köszönetet mondtak mindazoknak, akik a rendezvény mellé álltak. Mint elhangzott, a nyárzáró családi nap – stílusosan szólva – megkoronázta a bonyhádi létesítmény idei remek szezonját, amely a 2012-es  nyitástól számítva az eddigi legjobb volt.
Vizin Balázs

Köszönet a program támogatóinak:
BONYHÁD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
BONYHÁDI TERMÁLFÜRDŐ
BONYCOM NKFT.
BÁTAAPÁTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
BONYHÁDI ÖNKÉNTES TŰZOLTÓEGYESÜLET
JB’S GYORSÉTTEREM – TESCO
S & N FODRÁSZAT – TESCO
MARCSI BUTIK
SZABÓ LÁSZLÓNÉ VIRÁGBOLTJA – NAGYMÁNYOK
R & B TAXI
POLLER OPTIKA
HUNGÁRIA TAKARÉK
PARTY DOCTORS – RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA
RING BISZTRÓ
ANDIAMO
TURÓS BALÁZS FOTÓS
SZABÓ LACI PINCÉSZETE – VÁRALJA
PFEIFER CSÁRDA
VIRÁGVARÁZS

 

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz