+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 14.
Tibor
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Soltész Miklós államtitkár Bonyhádra látogatott

A szociális és családügyért felelős államtitkárt Potápi Árpád János országgyűlési képviselő, a Bonyhád polgármestere fogadta a Városházán március 3-án.

A szociális és családügyért felelős államtitkárt Potápi Árpád János országgyűlési képviselő, a Bonyhád polgármestere fogadta a Városházán március 3-án. A közösen megtartott sajtótájékoztatón beszéltek mindarról, melynek segítségével az egészségügyi és szociális ellátást közvetve vagy közvetlenül támogatta az állam. Kitértek arra is, hogy az adósságkonszolidáció keretében Bonyhádtól 2 milliárd 203 millió forintot vállalt át az állam.

A TIOP-2.1.3 nyertes pályázat segítségével Bonyhádon felújították a kórházat több mint 777,5 millió forintból, jelenleg pedig a  Gondozási Központ Idősek Otthona felújítása zajlik a TIOP 3.4.2-11/1. pályázat keretében 51,5 millió forintért. Az épület teljes körű felújításán túl, az eddig tizenhárom férőhelyes intézmény plusz három férőhellyel bővül.  

A TÁMOP 5.4.9-11/1 pályázatból a Szociális alapszolgáltatások integrációja Bonyhádonelnevezésű 32 millió forintos nyertes pályázat segítségével javítják, és jobban összehangolhatóvá teszik a szociális és gyermekjóléti alapellátást. A cél egy olyan szolgáltató rendszer létrehozása, amely szolgáltatás-koordináció kialakításával, a lakosság problémáira komplex megoldást nyújt majd.

A sajtótájékoztatót követően az „Együtt 1 másért” Nappali Intézményben és az Idősek Otthonában tett látogatást az államtitkár, valamint a Szabadság téri otthon átalakítás alatt álló épületét is megtekintette.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz