+
Bezárás Menü
0°C
2024. március 04.
Kázmér, Zorán
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Szubjektív fotók objektív valóságról

– Mivel manapság a sajtófotók helyett inkább a hírképek nyernek teret, a napi munka során nehéz kibontakoznia egy fiatal, ambiciózus fotóriporternek. Éppen ezért azt kívánom, őrizzék meg emlékezetükben ezt a szép tárlatot – tekintett a bonyhádi Székely Ház Kelemen Emma termének falán látható, Kiss Albert által készített alkotásokra Ritzel Zoltán.

 
 
Kiss Albert 10 éve kapja lencsevégre a csíksomlyói búcsút
(fotók: BSZOSZ)
 
A Bonyhádi Fotóklub tagja ajánlotta az érdeklődők figyelmébe korábbi kollégája nem mindennapi sorozatát, amely a csíksomlyói búcsút dolgozza fel 34 képben. Ritzel Zoltán úgy fogalmazott: Albert túl azon, hogy ügyel a minőségre, egyediségre törekszik, amit a mostani – Tolna és Szekszárd után – Bonyhádon bemutatott kiállítása is hűen tükröz.
 
 
Ritzel Zoltán nyitotta meg a kiállítást
 
Kiss Albert is ezt emelte ki köszöntőjében, hozzátéve, hogy a negatívra fotózott, fekete-fehér képekkel oly' módon szerette volna visszaadni a zarándokutak során lencsevégre kapott pillanatokat, ahogy ő azokat abban a momentumban megélte. Vagyis autonóm, szubjektív riportfotókból alkot egy egészet a tárlat, amelyet Barabásné Fábián Elvira, a Bukovinai Székelyek Országos Szövetségének titkára is örömmel fogadott és ajánlott minden érdeklődőnek.
 
Gyönyörű fotókat vehettek szemügyre az érdeklődők
 
 
 
Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz