+
Bezárás Menü
0°C
2024. február 27.
Ákos, Bátor
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Tartalmas programok gazdagították a könyvtár kínálatát

Tartalmas programok gazdagították a könyvtár kínálatát

A Solymár Imre Városi Könyvtár október 3-9. között csatlakozott az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozathoz. Heti programkínálatukban az egész család megtalálhatta a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget.

Voltak egészséggel kapcsolatos programok, amelyben a bonyhádi Egészségfejlesztési Iroda is kivette a részét, volt ételkóstoló, klubfoglalkozások. Új kiállítás is nyílt a Téka Galériában, ahol az érdeklődők Farkas Péter könyvszobrait tekinthetik meg egész októberben. Gyermekprogramokból sem volt hiány, a legkisebbeknek zenebölcsit, diafilmvetítést, kézműves foglalkozást és író-olvasó találkozót szerveztek. Megnyílt a "A dzsungel állatai" rajzpályázatra beérkezett alkotásokból berendezett kiállítás is.
- A programsorozat része a rendkívüli vasárnapi nyitva tartás, ahol lehetőség nyílt ingyenes beiratkozásra. Emellett tartalmas kikapcsolódási lehetőséget is kínáltak a könyvtárba látogatóknak, vendégük volt Balogh Ottó, aki első magyarként indul a világ legkeményebb kutyaszánhúzó versenyén. A Könyves Vasárnap záró programja a bonyhádi Kárikittyom zenekar koncertje volt - összegezte Matisz Nóra, a bibliotéka munkatársa.

V. B.

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz