+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 14.
Tibor
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Ünnepi fénybe „öltözött” a város

Ünnepi fénybe „öltözött” a város

A szép hagyományt folytatva, idén is szívmelengető programmal hangolódott a város a közelgő szeretet ünnepére. A Szélkakasos óvodások kedves kis műsora nyitotta a hétfői karácsonyvárót, majd Filóné Ferencz Ibolya köszöntötte a jelenlévőket. Bonyhád polgármestere azt mondta: tavaly nemcsak a mikulást, hanem azt várták ilyenkor, hogy átadhassák a programnak helyt adó, kívülről-belülről megújult Vörösmarty Mihály Művelődési Központot.

– Most már „csak” egy feladat van hátra, hogy az intézmény környezetét is szebbé varázsoljuk. Ennek érdekében benyújtottunk egy pályázatot, ami reményeink szerint kedvező elbírálásban részesül. Ha ez így lesz, akkor a maihoz hasonló programokat gyönyörű kültéri helyszínen szervezhetjük, ezen dolgozunk a kollégáimmal! – biztosította a jelenlévőket a polgármester, ezt követően megköszönte a karácsonyváró valamennyi segítőjének, közreműködőjének – és az ünnepi fények felszerelését végző Fűtőmű Kft. – munkáját.

A jó hangulatú programot a BÁI Széchenyi István Általános Iskola gyermekkórusának dalai is gazdagították, a művelődési központ dolgozói eközben pedig finom forralt borral, teával és mézeskaláccsal kedveskedtek a résztvevőknek.

Vizin B.

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz