+
Bezárás Menü
0°C
2024. március 04.
Kázmér, Zorán
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Vidám programmal búcsúztatják az óévet és köszöntik az új utat

Vidám programmal búcsúztatják az óévet és köszöntik az új utat

– A sokunk által várt elkerülő utat az év utolsó napján, egy futóversennyel gazdagított, vidám programon szeretnénk átadni, sportosan és lendületesen lezárva az amúgy is mozgalmas évet – jelentette be Filóné Ferencz Ibolya a témában tartott sajtótájékoztatón. Bonyhád polgármestere és szervezőtársai: Kieszné Huszár Dóra, a bonyhádi TESCO áruház igazgatója, Kirchné Máté Réka, az AC Bonyhád elnöke, valamint Csábrák János, az atlétikai club edzője osztott meg információkat a jelenlévőkkel a december 31-én délelőtt 10 órakor kezdődő eseményről.

Mint elhangzott, 09:30-tól várják az érdeklődőket, nevezőket, a start 10 órakor lesz. Összesen 2016 méter a futótáv, amit a családi kategóriában indulók egyszer, míg az egyéniben rajtvonalhoz állók kétszer tesznek meg. A közel 30 perces, vidám verseny végeztével tartják a díjátadót és a tombolasorsolást, amivel párhuzamosan teával, forralt borral, valamint virslivel vendégelik meg a jelenlévőket a szervezők.

A rendezvény idejére lezárják a program helyszínét, a részletekről több fórumon értesítik majd a lakosságot. – Az atlétikai club tavalyi, hagyományteremtő céllal szervezett szilveszteri futóversenyére alapozva hívjuk életre a mostani programot. Bízom benne, hogy benépesítjük az új utunkat, és egy remek rendezvényen avatjuk fel, közösen a városlakókkal – fogalmazott Filóné Ferencz Ibolya, aki a sajtótájékoztatón is köszönetet mondott mindazoknak, akik szerepet vállaltak Bonyhád idei legnagyobb beruházásának megvalósításában. Ezt követően arra kérte a sajtó munkatársait, illetve a város lakosságát, hogy lehetőségeikhez mérten népszerűsítsék a december 31-i programot, hogy minél többen értesüljenek arról. A facebookon, a város honlapján, a helyi, illetve a Tolnatáj Televízió képújságában és még egyéb fórumokon is találkozhatnak az esemény plakátjával.

Vizin B.

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz