Megkezdődik a Forberger utcai parkoló és a járda felújítása

Megkezdődik a Forberger utcai parkoló és a járda felújítása

🧱 Örömmel értesítjük Bonyhád város lakóit, hogy megkezdődik a Forberger utcai (Piac) parkoló és járda felújítása.

🧱 A munkálatokat Bonyhád Város Önkormányzata és a BONYCOM Nkft. konzorciumának megbízásából a KÉSZ Közúti Építő és Szolgáltató Kft. végzi, amely a munkaterület átadásától számított négy hónapon belül befejeződik.

🧱 A Forberger utcai nagy parkolót 2024. október 14-től lezárják, a munkálatok befejeztéig nem lehet majd azt használni.

🧱 A kivitelezéssel kapcsolatban észlelt bármely problémát a Bonyhádi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki osztályán lehet bejelenteni Takács-Kajtár Tünde műszaki ügyintézőnél a 06/74 500-232-es telefonszámon.

🧱 Az előforduló zajért és kellemetlenségekért a kivitelezők nevében is elnézést kérünk, ugyanakkor bízunk támogató hozzáállásukban.

A műszaki tartalomból:

🧱 A Forberger László utca szelvényezés szerinti bal oldalán 32 db merőleges állású térkő burkolatú P1 parkoló kerül kialakításra.

🧱 Tovább haladva a Forberger László utcán a piac keleti bejáratával szemben egy külön szervizutakkal ellátott 50 db férőhelyű térkő burkolatú P2 parkoló kerül kialakításra.

🧱 A P2 parkoló Forberger László utca oldalán térkő burkolatú járda kerül kiépítése.

🧱 A P1 parkolótól északra lévő járda részben elbontásra kerül. Ezt helyettesítve a parkolókhoz közelebb kerül kialakításra a tervezett új térkő burkolatú járda.

Megosztás