Gallyazási munkálatokat végez az Ágvágó Kft.

Gallyazási munkálatokat végez az Ágvágó Kft.

Tisztelt Lakosok!

A villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény137. §-a és a villamosművek, valamint a termelői, magán- és közvetlen vezetékek biztonsági övezetéről szóló 2/2013. (I. 22.) NGM rendelet előírja, hogy a villamos vezeték biztonsági övezetének környezetében lévő fák, bokrok ágait az ingatlan tulajdonosa (kezelője) köteles rendszeresen eltávolítani, ha azok a szabadvezeték biztonsági övezet határát elérik.

A fentiekre tekintettel felkérjük a Tisztelt Ingatlantulajdonosokat, hogy az ingatlanuk területén a gallyazási munkákat VÉGEZZÉK EL.

Az E.ON Dél – Dunántúli Áramhálózati Zrt. megbízásából eljáró Ágvágó Szolgáltató Kft. munkatársai 2024. június 10-től a település területén gallyazási munkálatokat fognak végezni. Az elektromos hálózat biztonsági övezetbe belógó ágakat levágják, majd el elszállítják azt.

Amennyiben Önnek a gallyazáshoz SEGÍTSÉGRE lenne szüksége, kérjük jelezzék kollégáink felé személyesen, vagy az alábbi elérhetőségen:
E-mail: kleinhansz@agvagokft.hu

A megbeszélt időpontban kérem, biztosítsák kollégáink bejutását az ingatlan területére, ezzel is segítve munkánkat, valamint az Önök zavartalan áramellátását.

Megtisztelő együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Megosztás