+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 17.
Rudolf, Kiara
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Átadták az ügyfélszolgálati irodát

Hosszas tárgyalások eredménye, hogy ma átadhatjuk ezt az ügyfélszolgálati irodát – mondta el ünnepi köszöntő beszédében Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád polgármestere.

Hosszas tárgyalások eredménye, hogy ma átadhatjuk ezt az ügyfélszolgálati irodát – mondta el ünnepi köszöntő beszédében Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád polgármestere. A város vezetője örömmel beszélt arról, hogy a Bonycom NKft., a Fűtőmű Kft., a Mezőföldvíz Kft. és a Tarr Kft. munkatársai a mai naptól – 2015. május 15-től – egy helyen, a Városháza egykori okmányirodájában fogadják az ügyfeleiket.

Ezáltal nagyban egyszerűsödik a lakosok számára az ügyintézés, hiszen egy helyen található mind a négy szolgáltató. Az E-ON Hungária Zrt.-vel egyelőre nem sikerült megegyezni, de Bonyhád polgármestere reményét fejezte ki, hogy a jövőben sikerül közös nevezőre jutni az illetékesekkel. Köszöntője végén bemutatta azt az ügyfélszolgálati tájékoztatót, amelyet minden háztartásba eljuttatnak, és amely rengeteg hasznos információt tartalmaz (http://www.bonyhad.hu/tartalom/bonyhad-varos-kozszolgaltatasi-tajekoztato-kiadvanya).

A négy szolgáltató vezetője Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszonnyal közösen átvágta a szalagot, ezzel hivatalosan is megnyílt az ügyfélszolgálati iroda a lakosok számára, akik hamarosan birtokukba is vették a teret.

A pezsgős koccintás előtti pohárköszöntővel Csapó Sándor, a Mezőföldvíz Kft. ügyvezető igazgatója üdvözölte a jelenlévőket.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz