Majosi Sportegyesület

Képviselő: Sántha Áron
Cím: 7187 Bonyhád-Majos XI.u. 5.
Telefonszám: 06 20 206 07 81
E-mail cím: aron7502@gmail.com
Honlap: https://www.facebook.com/majosise?fref=ts

A Majosi Sportegyesület 1990-es – újbóli – megalapítását követően lehetőséget biztosít a helyi – leginkább majosi és bonyhádi – fiatalok számra, hogy a labdarúgást hobbi szinten és versenyszerűen űzhessék. Az egyesület mérkőzéseinek látogatása az itt lakók egyetlen egész éves kikapcsolódása, szórakozása. A Majosi Se. felnőtt mérkőzéseire átlagosan 150-200 fő látogat ki.

Célunk minél nagyobb és szélesebb társadalmi réteg bevonása a labdarúgás vérkeringésébe. Minél több gyermek versenyeztetése az adott korhatárokon belül. Jelen pillanatban kb. 340 igazolt játékossal rendelkezünk melyből kb. 130-a rendelkeznek érvényes játékengedéllyel, amiből kb. 90 utánpótláskorú játékosunk van.

Bemutatkozó videó: https://www.youtube.com/watch?v=HI3OvxgyGFQ

A Majosi Sportegyesületnek a Bonyhád-Majos XIII. utca végén lévő sporttelep ad otthont. A pályát és az öltözőt magába foglaló kb. 2 hektáros ingatlan tulajdonosa a Bonyhádi Önkormányzat, melyet a TAO támogatásoknak és a városi önkormányzatnak köszönhetően folyamatosan fejlesztünk.

Társadalmi szerepvállalásunk továbbra is széleskörű, az öregfiúk mérkőzések rendezésétől a Majosi Gyermeknapig bezárólag. Az egészséges életmódra nevelés, a közösségi viselkedési normák elsajátítása és a labdarúgás népszerűsítése alapvető célunk.

Az egyesület legnagyobb sikerét 2012-2013 szezonban érte el azzal, hogy a megye 1 osztályú bajnokságot megnyerte, majd az osztályozó mérkőzéseken a Futura Mosonmagyaróvárt legyőzve kiharcolta az NB3 indulás jogát melyre anyagi okok miatt nem tudott nevezni.  

Hosszú távú célunk a minőségi futball megteremtése helyi, saját nevelésű fiatalokból.