TOP-PLUSZ-3.4.1-23-BN1-2023-00002 „Bonyhádi Varázskapu Bölcsőde és Óvoda Malom Óvoda tagintézmény infrastrukturális korszerűsítése”

„Bonyhádi Varázskapu Bölcsőde és Óvoda Malom Óvoda tagintézmény infrastrukturális korszerűsítése”
Pályázat azonosítószáma: TOP-PLUSZ-3.4.1-23-BN1-2023-00002
Kedvezményezett neve: Bonyhád Város Önkormányzata
Szerződött támogatási összeg: 500 millió Ft
Támogatás mértéke: 100%

A Projekt tartalmának bemutatása:

Bonyhád Város Önkormányzata a helyi igényeken alapulva a Bonyhádi Varázskapu Bölcsőde és Óvoda „Malom Óvoda” nevű tagintézményének infrastrukturális fejlesztését tűzte ki célul.

A fejlesztés során a tagintézmény meglévő épületének (480 m2) és udvarának korszerűsítésére, egy tornaszobai bővítésre (125 m2) és eszközbeszerzésre kerül sor.
A projekt hozzájárul a felhívás céljaival összhangban a gyermekek és a társadalom egészségfejlesztéséhez, a családok életminőségének, a szülők munkába való visszatérésének segítéséhez, csökkenti a területi és társadalmi különbségeket és mindenki számára egyenlő esélyt teremt, elősegíti a szükséges kompetenciák fejlesztését, amelyek a gyermekek későbbi iskolai teljesítményét, szocializációját, személyiségfejlődését megalapozzák. A projekt szerepet játszik a hátránycsökkentő és tehetséggondozó folyamatokban is.

A beruházás eredményeként többek között megvalósul az intézmény komplex energetikai korszerűsítése a nyílászárók és a fűtési rendszer cseréjétől a hő- és födémszigetelésig. Továbbá megújulnak a csoportszobák és a melegítő konyha. Udvarrendezést és eszközbeszerzést is lehetővé tesz a pályázat. És ugyancsak hiánypótló fejlesztésként egy új tornaszobát is építhetünk.


Kapcsolódó Fájlok:

MegnevezésMéretHozzáadvaLetöltés
TOP_PLUSZ-3.4.1-23-BN1-2023-00002_Sajtóközlemény_indul128.71 KB01-07-2024 LetöltésElőnézet